Geen producten (0)
Geen producten (0)

Ryobi 18V Snoerloze Kitspuit RCG18-0

€ 114,99 (inclusief btw 21%)
Specificaties
Productcode CCG1801MHG
EAN code 4892210109200
Productcode leverancier 5133000192
Omschrijving

Ryobi 18V Snoerloze Kitspuit RCG18-0

Aantal meegeleverde accu's: 0
 
Oplader meegeleverd: Nee
Vermogen: 18V
 
Bestelnr.: 5133005569

Productomschrijving

Met dit Accu Kitpistool heeft u het ideale gereedschap in handen voor het aanbrengen van kit en hechtmiddelen. Deze geavanceerde kitspuit op accu combineert kracht, precisie en gebruiksgemak en is geschikt voor alle kitwerkzaamheden.

Met een indrukwekkende kracht van 225 kg / 222 N is dit accu kitpistool krachtig genoeg om zelfs materialen met hoge viscositeit moeiteloos af te dichten. Dit kitpistool geeft een mooi en gelijkmatig resultaat.

Een handige functie van dit kitpistool is de geïntegreerde prikhulp. Hiermee kunt je snel en eenvoudig de buis openen en eventuele verstoppingen verhelpen. Zo kun je snel weer aan de slag en heb je geen last van onnodige onderbrekingen.

Dankzij de gemakkelijk te ontgrendelen duwstang kun je snel en efficiënt herladen. Dit bespaart kostbare tijd en zorgt ervoor dat je moeiteloos kunt blijven werken zonder vertragingen. De vergrendelingsschakelaar onder de trekker voorkomt onbedoeld gebruik, waardoor er minder verspilling van materiaal optreedt.

Met maar liefst 6 snelheidsregelaars biedt deze accu kitspuit een nauwkeurige regeling. Of je nu behoefte hebt aan snelheid of juist aan een meer gecontroleerde toepassing, je kunt zelf bepalen welke instelling geschikt is voor de klus.

Het Accu Kitpistool is ontworpen om te presteren. Er is specifiek gekeken naar wat het werk nodig heeft. Het combineert kracht, veelzijdigheid en gebruiksgemak om ervoor te zorgen dat je de klus efficiënt en nauwkeurig kunt klaren. Investeer vandaag nog in dit hoogwaardige gereedschap en ervaar de voordelen van een professionele kitspuit die voldoet aan alle verwachtingen.

Geleverd in: Recyclable Carton