Geen producten (0)

Prijzen
Alle prijzen zijn inclusief kosten van verpakking en BTW, exclusief kosten van verzending en optionele verzekering van de verzending en wettelijke bijdrage. Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is De Ossekop bevoegd de op de website vermelde prijzen en de verdere voorwaarden te wijzigen.

Betaling
Bij afhalen betalen door pin of contant, door overboeking of per iDEAL.
Bestellingen worden niet eerder verzonden voor de betaling is bijgeschreven op de rekening van De Ossekop.

Levering 
De Ossekop besteedt haar bezorging uit aan TNT Nederland. Alle bestellingen worden op het doorgegeven adres geleverd.
De goederen reizen voor uw rekening en risico. Doordat wij onze leveringen uitbesteden aan TNT kunnen wij niet verantwoordelijk worden gesteld voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten door de vervoerder.
De levertijd is afhankelijk van de betaling. Op het moment dat wij uw betaling hebben ontvangen, wordt er in de regel maximaal uitgegaan van 7 werkdagen.

Afbeeldingen op de site kunnen in sommige gevallen iets afwijken van de artikelen die aan u worden geleverd.

Retourneren
Wanneer de bestelde producten niet aan uw verwachtingen voldoen dan kunt u (na telefonisch of email contact) de producten binnen 14 dagen na levering in de originele verpakking, ongebruikt en voldoende gefrankeerd retour sturen. Niet voldoende of ongefrankeerde pakketten worden door ons geweigerd. Ook rembours zonder voorgaand overleg worden geweigerd.
U dient een kopie van de factuur bij te voegen en een brief van de reden van uw retour.
U heeft het recht om binnen 14 dagen na het doen van uw bestelling de levering te annuleren of te wijzigen. Stuur hiervoor binnen 14 dagen na uw bestelling een e-mail naar info@deossekop.nl, met vermelding van uw naam en ordernummer en eventuele wijzigingen.
Retourzending is voor uw eigen risico.
Indien de artikelen ongebruikt en binnen de gestelde retourtermijn van 14 dagen worden geretourneerd, zal De Ossekop het betaalde bedrag aan u overmaken met inhouding van de gemaakte verzendkosten. 
De Ossekop hanteert een retour termijn van 14 dagen na ontvangst van uw pakketje.

Garantie
Aanspraak op de garantie kan alleen binnen 14 dagen na ontdekking van het gebrek schriftelijk, per e-mail of telefonisch bij De Ossekop worden ingediend met een korte beschrijving van het gebrek. U ontvangt dan instructies van ons m.b.t. het toesturen van het product. Stuur dus nooit het product retour zonder eerst in overleg te gaan met ons. Indien gewenst kan De Ossekop de koper vragen het product op te sturen voor inspectie van de aard en oorzaak van het defect. Dit dient altijd voldoende gefrankeerd te gebeuren. De verzendkosten worden alleen vergoed door ons als het defect valt onder garantie. Wij zijn niet aansprakelijk voor defecten tijdens het vervoer.
Indien aan de voorwaarden is voldaan, repareert of vervangt De Ossekop het artikel dan wel vergoeden wij de aankoopprijs of een deel daarvan, zonder dat u de kosten daarvan dient te betalen.
De garantie is niet van toepassing indien u wijzigingen aan het artikel of apparaat hebt aangebracht; er sprake is van gebreken die ontstaan zijn door foutief of onoordeelkundig gebruik, zoals het niet in acht nemen van de bijbehorende gebruiksaanwijzing; het gebrek is ontstaan door opzet of grove onachtzaamheid; De Ossekop niet (tijdig) in de gelegenheid is gesteld voor onderzoek van de klacht en het eventueel herstellen van het gebrek.

Productgebruik en Aansprakelijkheid 
De Ossekop is niet aansprakelijk bij onjuist gebruik van onze producten, welke kunnen leiden tot nadelige gevolgen .
De aansprakelijkheid is altijd beperkt tot het bedrag van de bestelling en/of overeenkomst.

Privacyverklaring 
De Ossekop hecht zeer zeker privacy waarde aan de door u verstrekte gegevens, deze zullen vertrouwelijk behandeld worden. Uw verstrekte persoonsgegevens worden niet doorgegeven aan ander partijen. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw naam en afleveradres nodig ten bate van de uitvoering van uw bestelling. Uw gegevens worden enkel intern gebruikt om u op de hoogte te stellen van informatie over De Ossekop. U kunt indien u deze informatie niet wenst te ontvangen een email versturen naar info@deossekop.nl.