Geen producten (0)
Geen producten (0)

Dulimex Telescoopuitzetter

€ 17,99 (inclusief btw 21%)
Omschrijving

Telescopische raamuitzetter traploos instelbaar.

Leverbaar in verschillende kleuren/materialen

Telescopische raamuitzetter / naar binnen- en buitendraaiend / 325 - 445 min-max  per stuk in zakje met kopkaart
Voor een gezond binnenklimaat is het belangrijk om uw woning regelmatig te ventileren. Even een raam in de slaapkamer, woonkamer en/of keuken openzetten kan al voldoende zijn om uw woning goed te ventileren. Om het raam- of deurkozijn te beschermen tegen dichtslaande ramen of deuren door de wind (stormachtige windstoten uitgesloten), is de telescopische raamuitzetter een simpele oplossing. Met de telescopische raamuitzetter kan een raam of deur op een bepaalde stand open- en vastgezet worden zodat deze niet vrij kan bewegen.

Toepassingsadvies

De Telescopische raamuitzetter kan voor naar binnen- en naar buitendraaiende ramen en deuren toegepast worden. Een hoekplaatje wordt als accessoire meegeleverd waardoor naar binnendraaiende toepassingen ook ingevuld kunnen worden. Kortom één artikelnummer voor beide raam- en deursituaties.

Technische informatie
Doordat wij geen gebruik maken van kunststof onderdelen wordt kleurechtheid en een probleemloze montage gegarandeerd. De voetjes zijn gemaakt van het sterke materiaal zamac en de 'tube' is gemaakt van staal. De telescopische raamuitzetters zijn verkrijgbaar in de epoxy coatings wit-wit, antraciet-antraciet, antraciet-RVS en zwart-RVS finish.

Eén oplossing voor uw ramen en deuren
Doordat de telescopische raamuitzetters deel uit maken van ons programma raam- & deurbeslag van o.a. raamboompjes en oplegraamsloten, zijn design, materiaal, kleur en finish perfect op elkaar afgestemd.
Kortom: Eén sluitende oplossing voor uw raam- en deurkozijnen.